Müzik Atölyesi

Müzik, kendini ifade etme becerisini, yaratıcılık zevkini ve estetik duygusunu geliştirir. Ses ve dil gelişimi çocuklarımızın bilimsel gelişimine ve soyut düşünmelerine  katkıda sağlar. Çocukta müzik yeteneği doğuştan başlar. Anne ve babasının ayak seslerini tanır. Ağlamalarla, ses tonunu yükseltip alçaltarak mutluluğunu ve mutsuzluğunu ifade eder. Çocuklarımızda müzik ve dans, kendini ifade etme aracı olmanın ötesinde, çocuklarımızın sosyal gelişimi için önemli bir etkinliktir. Çünkü çocuklarımız, müzik eşliğinde arkadaşlarıyla daha kolay bir iletişim kurabilmektedir.

Okulumuzda çocuklarımızın müziğe olan ilgi ve yeteneklerini artırıcı, gelişimlerini destekleyici müzik atölyesi çalışmalarına ağırlık veriyoruz.